Мінімальна сума замовлення на сайті - 2000грн

Політика конфіденційності

(умови роботи з персональними даними)

Ця Політика конфіденційності створена з метою інформування клієнтів інтернет-магазину ТОВ «ВЕМА КІДС» (надалі – Інтернет-магазин) про те, яким чином при відвідуванні веб-сторінки із доменним іменем (адресою): https://factor-r.com.ua/ (надалі – Сайт) про вас може збиратися інформація та яким чином вона може використовуватися і розкриватися.

Користувачі Сайту можуть переглядати його сторінки не повідомляючи про себе жодних персональних даних. Проте, для реалізації замовлення товарів через наш інтернет-магазин, нам потрібні Ваші контактні дані для того, щоб ми могли зв'язатися з Вами, здійснити оформлення та підтвердження Вашого замовлення та доставити замовлений товар.

Відвідуючи Сайт ви приймаєте нашу Політику конфіденційності, надаєте дозвіл Інтернет-магазину збирати, використовувати і розкривати інформацію про вас відповідно до цілей, що вказані в цій Політиці конфіденційності.

Цим ви також надаєте згоду на обробку своїх персональних даних та підтверджуєте, що повідомлені про порядок та мету, умови їх обробки відповідно до ст. ст. 6, 8, 10, 11 Закону України «Про захист персональних даних».

Цим ви підтверджуєте, що маєте достатній обсяг право- та дієздатності за законодавством Вашої країни для надання згоди з цією політикою конфіденційності та згоди на обробку Ваших персональних даних на умовах, що тут викладені. У випадку, якщо ви не маєте достатнього обсягу дієздатності, цим ви підтверджуєте, що згода з цими правилами надана вашими батьками або опікунами, що мають повний обсяг цивільної дієздатності та уповноважені за законодавством країни Вашої юрисдикції давати таку згоду.

  1. Загальні положення про порядок та цілі збору та обробки персональних даних користувачів Інтернет-магазину

    1.1. Персональні дані користувачів Інтернет-магазину збираються автоматично через Сайт, а також можуть бути отримані в один із таких способів: під час подання заявки Вами на оформлення товару або реєстрації в особистому кабінеті, під час користування Вами сайтом Інтернет-магазину, в телефонних розмовах з представниками Інтернет-магазину або засобами електронного зв’язку щодо оформлення Вашого замовлення, із даних, заповнених Вами в анкетах, заявках, опитуваннях тощо.
    1.2. Коли ви здійснюєте будь-які дії на сторінках Сайту, Інтернет-магазин збирає для цілей, описаних в цій Політиці конфіденційності всі або деякі з цих персональних даних про Вас
    1.2.1. 1)прізвище, ім’я, по батькові особи;
    1.2.2. 2) контакти для здійснення зв’язку (номер телефону, адреса електронної пошти)
    1.2.3. 3) адреса для доставки товару;
    1.2.4. 4) тип використовуваного пристрою, час доступу, і вашу IP-адресу.
    1.3. Інша інформація може надаватися Вами Інтернет-магазину на Ваш розсуд.
    1.4. Інформацію, яку ми отримуємо від Вас, ми можемо використовувати надалі з метою:
    1.4.1. Налагодження зв'язку з Вами, в тому числі для:
    1.1.1. інформування про наявність товару, підтвердження замовлення, доставки замовлених товарів, для зв'язку кур'єрської служби з Вами, а також для обробки запитів і заявок від Вас;
    1.1.2. надсилання Вам комерційних пропозицій чи інформації для тендерів, про всі нові та новин про актуальні розробки, наповнення за Наказами освіти, інклюзії, реабілітації;
    1.1.3. перегляду ваших минулих замовлень та використання інформації з них для формування нових замовлень;
    1.4.2. Покращення рівня надання послуг в нашому Інтернет-магазині і забезпечення індивідуального підходу до кожного клієнта;
    1.4.3. Реалізації будь-яких інших цілей, для яких інформація була зібрана.
    1.5. Ми також можемо отримувати інформацію з інших джерел і об’єднувати з інформацією, яку ми збираємо через Сайт.

  2. Умови використання персональних даних користувачів

    Погоджуючись з нашою політикою конфіденційності чи іншим чином надавши нам інформацію, ви даєте згоду на обробку та передачу цієї інформацію.
    Наш Інтернет-магазин збирає і зберігає тільки ті персональні дані, які необхідні для надання послуг з продажу і доставки замовлених Вами товарів.
    Обробка Ваших персональних даних здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом.

  3. Права суб’єктів персональних даних

    3.1. Відповідно до ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід'ємними і непорушними.
    3.2. Суб'єкт персональних даних має право:
             1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
             2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
             3) на доступ до своїх персональних даних;
             4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
             5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
             6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
             7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
              8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
              9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
            10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
            11) відкликати згоду на обробку персональних даних;
            12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
            13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

  4. Розкриття конфіденційної інформації та Персональних даних

    4.1. Ми не передаємо Ваші персональні дані третім особам, крім випадків, що передбачені законодавством України, та цією Політикою конфіденційності.
    4.2. Інтернет-магазин може надавати інформацію про Вас у такий спосіб та з такою метою:
             1) представникам та працівникам Інтернет-магазину, яким необхідний доступ до такої інформації для надання послуг, що надаються нашим Інтернет-магазином;
             2) кур'єрським службам, організаціям поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, виключно з метою виконання замовлення, оформленого на сайті Інтернет-магазину, включаючи доставку Товару;
             3) у відповідь на запит про надання інформації, що відповідають законодавству України, та видані органами державної влади, їх посадовими особами або уповноваженими представниками, а також для захисту прав, власності та безпеки Інтернет-магазину або інших осіб
    4.3. Інтернет-магазин вживає всіх можливих заходів для захисту Вашої персональної інформації від неправомірного або випадкового доступу, знищення, неправильного використання та несанкціонованого доступу, розкриття, зміни та знищення. блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

  5. Зміна Політики конфіденційності.

    5.1. Ми залишаємо за собою право змінювати цю Політику конфіденційності залежно від змін в законодавстві щодо захисту персональних даних чи з будь-яких інших причин.
    5.2. У випадку внесення змін ми оновимо дату в верхній частині Політики конфіденційності на цій сторінці.
    5.3. Ми рекомендуємо вам ознайомитися з Політикою конфіденційності, коли ви реєструєтеся в нашому Інтернет-магазині, щоб залишатись проінформованим про захист Ваших персональних даних, які можуть передаватися нашому Інтернет-магазину, та періодично перевіряти інформацію в цій Політиці конфіденційності з питань внесення до неї змін.

  6. Зворотній зв'язок. Питання та пропозиції.

    6.1. Із будь-якими запитаннями та пропозиціями щодо цієї Політики конфіденційності Ви можете звернутися в будь-який час на електронну адресу: office@vemakids.com.ua
    6.2. Заповнюючи форму запиту на Сайті ви автоматично погоджуєтесь з отриманням від Компанії та/або її партнерів розсилки інформаційного або рекламного характеру.